Het is zo ver, wij zijn weer in Nederland, onze wereldreis is voorbij. 

Gemengde gevoelens gaan er door ons heen. Hoewel wij zelf een einde aan onze wereldreis hebben gemaakt en super blij zijn om familie en vrienden weer te kunnen zien, missen wij nu al sommige aspecten van het zijn van een wereldreiziger. Het onbekende, de vrijheid en de veelal ongerepte natuur lijken een soort van verslaafde werking op mij gehad te hebben. Alsof ik het nodig heb en me anders niet helemaal  comfortabel voel.

De vliegtickets van Turkije naar Nederland hebben we in handen!
De vliegtickets van Turkije naar Nederland hebben we in handen!

We hebben een fantastisch warm welkom op Schiphol gehad. De super lieve, leuke, grappige en mooie berichtjes, kaartjes, mailtjes en cadeautjes die we de afgelopen week hebben ontvangen doen ons heel goed. Heel veel dank iedereen hiervoor! Dit geeft ons echt een heel welkom thuis gevoel!

Een fijn weerzien met de familie.
Een fijn weerzien met de familie.
Sander met z'n broertje, Erwin.
Sander met z’n broertje, Erwin.

Op onze site zijn we nog lang niet klaar met blogs, foto’s, en filmpjes posten. De komende tijd zal dit dan ook gewoon doorgaan. Na Cambodja, zijn wij voor de derde keer tijdens onze wereldreis aangekomen in Bangkok. Vanaf Thailand zijn we doorgevlogen naar Turkije, waar we een paar hele mooie weken hebben gehad die we nog graag met jullie willen delen.

Onze website was gedurende onze wereldreis een echte uitlaatklep. We konden er alles op kwijt en hebben er ook altijd heel veel voor teruggekregen. De leuke berichtjes die we steeds weer ontvingen, waren iets waar we iedere keer weer naar uitkeken en erg blij van werden. We willen iedereen heel erg bedanken voor de vele berichtjes! We hopen dat jullie ook de komende tijd nog zullen genieten van de posts.

Onze wereldreis,

Fantastisch, mooi, leuk, groot, lang, extreem, ver, gek, droog, bijzonder, ontroerend, leerzaam, verrijkend, emotioneel, eenzaam, rijk, nieuw, eng, warm, divers, uitputtend, koud, relaxt, nat, uitdagend, verslavend, energiek, vol liefde,

Mijn ultieme droom.

10 gedachtes op “Wij zijn weer in Nederland

 1. Ja echt, kippenvel!
  Voor nu lekker nagenieten en uitrusten. Jullie hebben het afgelopen jaar nogal, een beetje, een beetje heel, heel veel indrukken opgedaan. Fantastisch! En, voor jullie mag het dan een uitlaatklep zijn, ook is het een heel mooi gedocumenteerd geheel geworden waar wij van hebben mogen/en nog steeds meegenieten. Dank jullie wel Xx

 2. Wat mooi beschreven: onze wereldreis, mijn ultieme droom! Ik ben benieuwd wat er nog meer voor berichten van jullie komen! We zien elkaar. Ja, bijna niet te doen, weer terug zijn hier in Holland!! Misschien helpt het oranje voetbal gebeuren jullie te laten wennen aan Holland?!? groetjes E

 3. Wat fijn dat jullie weer heelhuids zijn aangekomen in Nederland! Wat lijkt me dat ontzettend raar en wennen, een nieuwe cultuurshock! Hopelijk voelen jullie je hier weer heel snel thuis, maar dat komt vast en zeker goed.
  Ik blijf jullie website gewoon volgen en ben erg benieuwd naar jullie avonturen in Turkije. Ik wil jullie ook bedanken voor alle leuke berichten en handige tips, die mijn vriend en ik zeker goed kunnen gebruiken. Bedankt en welkom in Nederland!

 4. Het is heel fijn dat jullie weer gezond thuis zijn. Nu nog na genieten met alles wat jullie gezien en meegemaakt hebben. En wij mogen nog gaan genieten van de verhalen die gaan komen.

 5. Welkom thuis! Wat zal dat afkicken zijn….leuk om jullie gevolgd te hebben. Mooie ervaring. Ik kan me helemaal voorstellen dat je heimwee hebt. Reizen werkt verslavend.
  Grtjs Esther Gerritsen

 6. Welkom in Nederland. Ik ben blij dat jullie weer veilig thuis zijn. Dat zal weer wennen zijn te leven op één plek. Hopelijk krijgen jullie geen afkick verschijnselen. En wat dachten jullie van ons “de trouwe lezers en volgers van jullie reis “. Gaan wij ontwenning verschijnselen vertonen ??? De tijd zal het leren .! Voorlopig hebben we nog iets om naar uit te kijken.

Laat ons weten wat je vind van deze post. Geef een reactie!