Langzaamaan keren wij terug naar het westen, maar wel stap voor stap. Over een paar dagen zeggen wij ons geliefde oost Azië gedag. We zullen voor het eerst in een jaar tijd een tijdelijke voet zetten op Europees grondgebied, maar vluchten dan weer gauw naar het Aziatische deel van Turkije.

Het eten bij de straattentjes gaan we wel missen!
Het eten bij de straattentjes gaan we wel missen!

Eindelijk! Na een jaar gaan we in Turkije onze eerste familie weer zien! Geen ouders, geen broers of zussen en ook geen opa’s en oma’s. In Turkije zien wij mijn nicht, Marijke, haar man Salih en hun dochtertje Aylin. Een jaar geleden, een dag voordat wij op reis gingen, waren wij de eersten die op kraamvisite kwamen bij het toen 6 dagen oude schatje. Nu, een jaar later zijn zij de eersten die wij zien en gaan we in Turkije de eerste verjaardag van Aylin vieren!

Een jaar geleden, op kraamvisite.
Een jaar geleden, op kraamvisite.

Terwijl we met een half oog terug kijken naar ‘ons’ oh-zo-geliefde Azië, kunnen we niet wachten om ze in de armen te sluiten en zijn heel benieuwd naar een compleet andere cultuur, andere gezichten, andere prijzen, ander eten en een andere manier van reizen!

2 gedachtes op “Vooruitblik: Turkije

  1. Wat een fijne weken hebben jullie gehad in Turkije en nu hebben wij jullie weer in onze armen gesloten ,de heimwee naar Azie zal er zijn ,geniet van de herinneringenxxxxx

Laat ons weten wat je vind van deze post. Geef een reactie!