Onze volgende bestemming werd op een onverwacht moment bepaald: op het vliegveld in Australië naar Nieuw Zeeland werden wij verplicht een uitreisticket uit Nieuw Zeeland te boeken. Uiteindelijk kozen we “maar” voor Thailand.

Thailand, een land dat bij ons een tijdje op de nominatie stond om te schrappen uit ons reisschema. Waarom weten we eigenlijk niet zo goed. Het ene land spreekt je meer aan dan het andere. We hebben nog helemaal niets gelezen, dus we laten ons maar verassen.

Langzaam begin ik te denken aan Thailand en begin ik er zin in te krijgen.

Vooruitblik: Thailand.
Vooruitblik: Thailand.

Na ruim 2 maanden door Australië en Nieuw Zeeland met camper(tje)s te hebben gereden en voor onze eigen maaltijden te hebben gezorgd, kan ik niet wachten op ons eerste maal bij een klein straattentje. Mijn gedachten dwalen verder: nadat we verliefd zijn geworden op treinreizen tijdens de Trans Mongolië Express, dromen we altijd weer dat er een mooie, lange treinrit is die wij kunnen maken. Witte stranden, een helderblauwe zee, de wereldstad Bangkok, groene dichte jungle, tempels, kloosters, het platteland, olifanten, bamboe, rijst… zucht, mijn fantasie slaat op hol. Zelfs als blijkt dat Thailand slechts een fractie is van wat ik fantaseer, wordt het vast een prachtland!

12 gedachtes op “Vooruitblik: Thailand

  1. Bedankt voor de afgelopen verhalen en fantastische foto’s. Zoals een vorige “spreker “al schreef, jullie zien er vanaf jullie reis naar Australië gebruind uit. Het staat jullie goed. Thailand zullen jullie mooi vinden omdat jullie “open “staan voor nieuwe dingen. Er zijn nog zulke mooie minder toeristische gebieden in Thailand .En het eten is echt heerlijk.
    Op naar een nieuwe uitdaging !!

Laat ons weten wat je vind van deze post. Geef een reactie!