Tijdens onze treinreis, de Trans Mongolië Express, waren de eerste twee stops Vladimir en Jekaterinenburg. Ook hier waren weer volop kerkjes en kathedralen te zien. Omdat deze ook al volop in St. petersburg en Moskou te zien waren. Hebben we die hier een beetje overgeslagen. Maar ook dan bleef er nog genoeg over om te bewonderen. 

Bedelaar in Vladimir
Bedelaar in Vladimir

16 gedachtes op “Photo Friday: Vladimir – Jekaterinenburg

  1. Het is heel erg leuk om met jullie mee te reizen, bedankt. Hoe is het om dagen in de trein te zitten?

    1. In de trein zitten gaat verbazingwekkend goed. Je tijdsbesef wordt heel anders. Een halve dag in de trein is niets meer, al is het altijd lekker om weer op je bestemming uit te stappen.

  2. Ik ben het met Hettie eens het zijn prachtige foto’s . Maar woord het niet weer eens tijd voor een filmpje, en als het gaat ook nog met geur dan zijn we allemaal een beetje op reis?????

  3. Leuk om alle verhalen te lezen en foto’s te zien. Volgens mij hebben jullie het reuze naar jullie zin. Top!

    1. We genieten telkens van jullie leuke reisverhalen en foto’s.We gaan via deze weg Sylvia hartelijk feliciteren met haar verjaardag morgen 18 mei .Sander ook van harte.Fijn dagje inmiddels in China.Veel liefs en kussen Opa en Oma. Speciaal van Luna een verjaardagsknuffel.Leuk die kaarten uit Moskou.

  4. Hoi hoi, jullie maken al heel wat mee! Leuk om mee te lezen, veel plezier nog, groetjes Joyce (vu)

Laat ons weten wat je vind van deze post. Geef een reactie!