Wandelen, zwemmen, heerlijk eten, genieten van elkaar, dat zijn de dingen die wij tijdens de laatste dagen van onze wereldreis deden. Een perfecte afsluiting van onze droom. Wat zal ik de natuur in overvloed om ons heen gaan missen. Nog steeds (na een jaar lang al heel veel gezien te hebben) kan ik zo blij worden van een schildpad die tijdens een van onze wandelingen opeens voor ons op de grond tussen het struikgewas opduikt.

Söğüt, een plek waar we zeker nog eens naar toe terug willen!

2 gedachtes op “Photo Friday: Söğüt deel 2

  1. Weer prachtige kleurige foto’s. Het is mij alleen onduidelijk hoe je met een “echt ” fototoestel een “selfie “kan maken zonder te bewegen en dus een onduidelijke foto over te houden. Waarschijnlijk is het de ” leeftijd “, tenslotte maak ik met mijn mobiele telefoon [ die ik zelden gebruik ] ook geen “selfie “.

  2. Wat een prachtige omgeving!
    Ik heb ook een algemene vraag: Hoe hebben jullie het tijdens jullie reis geregeld wat betreft jullie mobiele telefoon? Hadden jullie een abonnement? Of een prepaid telefoon en dan in de verschillende landen waar jullie kwamen een simkaart gekocht?

Laat ons weten wat je vind van deze post. Geef een reactie!