We hebben al veel foto’s uit Mongolië laten zien. En ook al meerdere malen gezegd hoe fantastisch we het land vinden. Eigenlijk heb ik daar nu niets aan toe te voegen, anders zou ik alleen maar in herhaling vallen. We hopen dat de foto’s dat niet doen!

Schedel van een yak
Schedel van een yak

 

16 gedachtes op “Photo Friday: Mongolië

 1. Saai om te zeggen maar ben het met je moeder eens ( zoals gewoonlijk haha) en met jou Sylvia het zegt genoeg! Prachtig!

 2. Ik ben zooooooo stinkend jaloers op jullie twee!
  Het ziet er allemaal geweldig uit, geniet van elke seconde zou ik zeggen.

  Jullie zullen nooit meer dezelfde Sander en Sylvia zijn!

  1. Wat een pracht land.Het is russisch en chinees te samen.De naam Dzjengis Khan doet ons denken aan de dure ras kat van onze vrienden.We hebben weer genoten.Liefs opa en oma ennnnn.Luna.

 3. Wat leuk dat jullie in Mongolië een voorproefje op het Boeddhisme hebben gekregen. Het karakteristieke dak en kleurige interieur zijn een lust voor het oog. Dat zullen jullie in China veel zien. Wat de “hot Springs ” betreft ,je ziet toch duidelijk het verschil tussen mannen-en vrouwentenen.!! De foto van de overstekende geiten en schapen is erg sfeervol ,vooral door de weerschijn op het water. Ik reis met zovelen met jullie mee. Ik ben benieuwd wat “onze “volgende stop zal zijn . Neem ook jullie rustmoment om alle indrukken te verwerken. [ het lijkt wel “het bekende “moederpraatje “]
  groeten, Ingrid

  1. Haha, gelukkig is het verschil te zien! Rustmomenten nemen we zeker. We merken nu wel dat we die af en toe écht nodig hebben. Lekker voetjes omhoog en een boekje lezen!

Laat ons weten wat je vind van deze post. Geef een reactie!