Lake Toba in Sumatra was een paradijsje. Het meer was prachtig, echt een mooie, relaxte plek. We maakten hier kennis met de typische stijl van de  Minang Kabau huizen. Het dak loopt aan beide zijde in punten omhoog. De vriendelijke mensen gaven ons een warm gevoel. Altijd lachen, vrolijk zwaaien en gedag zeggen. Er waren hier zeer weinig toeristen. Volgens de lokale mensen is het hier nooit echt heel druk met toeristen. Maar dat geld voor heel Sumatra. De toeristen gaan liever naar het ook prachtige maar overvolle Bali. En waarom dat is… het is voor ons een raadsel, wij houden nu al van Sumatra!

14 gedachtes op “Photo Friday: Lake Toba

  1. Hettie, je haalt me de woorden uit mn mond :) Het is waanzinnig! Voor hen, maar ook voor ons omdat ze ons zoveel mee laten genieten.

   Fijn weekeind allemaal Xx

 1. Dat zijn weer mooie foto’s blijf vooral genieten van alles wat jullie zien en neem de tijd om rond te kijken. Een dikke kus en knuffel van ons.

  1. Neem de tijd… dat is iets wat wij elke keer weer tegen elkaar proberen te zeggen. Niet van hot naar her racen, maar langer genieten van een paar plekjes…

 2. bedankt weer voor het verslag met foto’s
  en veel plezier in Australië.
  gelukkig dat jullie het houtsnijwerk hebben aan gegeven ik hoorde het verhaal van jullie oma.
  en nu maar lekker toeren

  1. Ja… na alle verhalen op tv van Border Security hebben we geen seconde getwijfeld om het niet aan te geven. Maar gelukkig was er niets aan de hand en kregen we het beeldje weer mee 😀

 3. Weer prachtige foto’s op jullie site. Wat een leuk “scooter” verhaal. Jullie staan duidelijk nog steeds open voor nieuwe indrukken en avonturen.

Laat ons weten wat je vind van deze post. Geef een reactie!