Meteen bij de eerste kennismaking met Maleisië viel ons de modernheid van het land op. En vooral in Kuala Lumpur vonden wij het soms bijna westers aandoen. Alles lijkt goed georganiseerd te zijn, mensen houden zich aan de verkeersregels en er zijn veel moderne gebouwen en winkels van grote merken. Maar natuurlijk ontbraken de winkelstraatjes met de vele heerlijke Aziatische eettentjes hier niet. Kuala Lumpur is een ideale shop stad! Veel leuke kleren, tassen en schoenen voor fijne prijsjes. In het grootste warenhuis van Maleisië, Times Square, is werkelijk alles te koop! Tig winkels, inclusief twee bioscopen en een waar attractiepark met achtbaan in een gebouw! Tijdens een warme dag kun je je hier zeker een paar uur vermaken met de heerlijke aanwezigheid van airco. En natuurlijk ontbrak een bezoekje aan de Petronas Towers tijdens ons verblijf in KL niet!

14 gedachtes op “Photo Friday Kuala Lumpur

 1. Vrijdagmorgen, ik hoef niet te werken maar lig na de wekker standaard te wachten op de volgende ‘tring’ van mn telefoon. Rond (onze tijd) een uur of 6 komt standaard de mail binnen met de aankondiging van Photofriday :) Even genieten van al jullie moois. Wat een gebouwen, wat een winkel, maar ook weer wat een kleurig gebeuren in Kuala Lumpur, prachtig. Leuk stukje speelgoed Sylvia, spaar jij ze?

  Fijn weekeind Xxx

  1. Wauw! Wat een prachtige reactie. Ik zie het al helemaal voor me! Moeten we de tijd van posten maar een uurtje ( of 2 ) verplaatsen zodat je een beetje kan uitslapen op je vrije dag? 😉

 2. KUALA LUMPUR lijkt me nog indukwekkender dan NEW-YORK.overweldigend.
  die duikvakantie is ook niet mis!LIJKTWEL FOTOOS UT GEOGRAPHICBLAD OF FILMS.
  Zijn jullie hersens wel groot genoeg om alles te bevatten?Onze vakantie naar ZUID Frankrijk zit r weer op.het is hier nat en koud echt herfst.
  kus van LOUS EN JEF.

  l.

  1. Haha! Nou of het indrukwekkender is dan New York weet ik niet, maar het is zeker een imposante stad!
   Ik hoop dat jullie een leuke vakantie hebben gehad!

 3. Hoi Sander en Sylvia,
  Kort nadat jullie waren vertrokken zijn wij voor een aantal weken naar Noorwegen vertrokken. Na terugkomst informeerde ik elke keer bij oma Tineke hoe het met jullie ging. Zo volgde ik jullie wel en wee. Totdat ik mijn koudwatervrees t.a.v. De computer opzij zette en op een avond jullie site intypte. Tsjonge, wat een boeiende verslagen! Ik ben de hele avond blijven lezen en foto’s bewonderd. Wat een prachtige reis.en jullie weten het allemaal zo pakkend op de site te zetten. Enfin, jullie hebben er dus een trouwe volger bij!
  Vandaag waren je ouders en oma en opa op bezoek, en meteen maar gevraagd of ik en hoe ik kon reageren. Nou, bij deze dan!
  We hopen dat alles goed met jullie (blijft) gaat(n) en jullie nog heeeel veeeel van alles mogen genieten.
  Tot een volgend contact en een lieve groet van Joke en Hans.

  1. Wat een leuke reactie!
   We hadden gehoopt de mensen thuis op een leuke manier onze verhalen te kunnen vertellen dmv de site, maar dat we nog iemand over hun koudwatervrees zouden heen helpen hadden we nooit verwacht, super! 😀

Laat ons weten wat je vind van deze post. Geef een reactie!