Wij zijn bezig aan onze laatste dagen in Azië. Als ik er aan denk krijg ik al kriebels in mijn buik. En wat doen wij de laatste dagen in Bangkok? Ons voorbereiden op een ander leventje, natuurlijk!

Spijkerbroeken kopen. Keuze te over.
Spijkerbroeken kopen. Keuze te over.
Een opmerkelijke entree van een shoppingmall.
Een opmerkelijke entree van een shoppingmall.
De shoppingmalls zijn al een bezienswaardigheid op zich!
De shoppingmalls zijn al een bezienswaardigheid op zich!

Het besef dat wij over een paar dagen niet meer bij straattentjes eten, dat we geen lachende, zwartharige spleetoogjes meer om ons heen hebben. Dat ik met mijn 1.80 meter straks niet meer overal bovenuit steek. Het warme weer, de geuren, het straatleven. Ik moet er nog eventjes niet aan denken.

Wat moet je nog doen die laatste dagen in warm Azië? Nog eventjes wat bezienswaardigheden bezoeken? Nee, daar hebben wij eventjes geen zin meer in. Wij gaan ons een beetje voorbereiden op een ander leventje: we gaan shoppen!

We zijn ontzettend blij met onze reisbroeken. We hebben ze een jaar lang misbruikt met handwassen, uitwringen, hikes in weer en wind en er altijd maar weer mee in de brandende zon lopen. Toch zit er nog geen gaatje in, hebben ze nog altijd dezelfde vorm en is het zwart nog steeds pikzwart. Maar toch, eerlijk is eerlijk, die broeken zijn niet écht mooi. Het wordt tijd om ze in te ruilen voor een mooie spijkerbroek. Slippers, T-shirts, handtassen, spijkerbroeken, alles kopen we nieuw. Heerlijk om weer eens te shoppen en wat anders aan te hebben, al is die spijkerbroek na een jaar wel heel erg wennen!

5 gedachtes op “Onze laatste dagen in Azië

  1. Altijd leuk om voordelig te shoppen, en dan ook nog met van die leuke tassen thuis te komen. Het is jammer genoeg net te ver weg om even heen en weer te gaan, helaas pech voor ons.

  2. :)
    Lekker shoppen, groot gelijk !

    Maar toch, die reisbroeken van jullie zijn dan toch wel van TOP kwaliteit als ik dit zo lees. Inruilen? Ik hoop het niet, wellicht nog handig voor heel veel andere tripjes Xx

Laat ons weten wat je vind van deze post. Geef een reactie!