Druk bezig met het maken van onze paklijsten, kwamen we uit bij het statief. Wat voor statief hebben wij eigenlijk nodig? Hebben wij er überhaubt wel een nodig?

Na lang wikken en wegen vonden wij dat dit toch echt niet mag ontbreken in onze bagage. Sylvia is tenslotte verzot op fotografie en snakt er naar om ook ’s avonds en op donkere plekken mooie scherpe foto’s te maken. Ikzelf ben in de vakanties en op speciale gelegenheden juist veel bezig met videografie. Nu kan je best veel vanuit de hand filmen, maar als je iets op een paar kilometer afstand filmt, dan is een statief onmisbaar.

Nu duidelijk is dát we er één nodig hebben is het nog de vraag welke. Hij moet tenslotte goed zijn voor fotografie, maar ook voor videografie. Die laatste eis bleek een blok aan het been tijdens onze zoektocht. Na heel het internet afgespeurd te hebben, alle elektronica zaken in de buurt te hebben afgesjokt en zelfs tussendoor nog een miskoop te hebben gedaan, zijn wij uitgekomen bij de Velbon Videomate 438.

Hier is de review, enjoy!

Laat ons weten wat je vind van deze post. Geef een reactie!